Login Form

Mededelingen

KVVC op Google maps.

Noteer de datums voor de activiteiten / bindavonden 2015 alvast in uw agenda (zie de Agenda).

De Ronde Bleek

A&M fishing tackle

 

 

 

 

 
 
 

Werpen

Werpinstructie voorjaar 2014.

In het voorjaar wordt er een werpinstructie gegeven en wel op zaterdag 8, 22 maart, 5 en 19 april. Deze werpinstructie wordt gegeven door Richard Verbeek (master instructor) in de buurt van de Centaurusweg te Tilburg. We starten om 10:00 en eindigen rond 12:30. De kosten voor de werpinstructie les worden gedeeltelijk betaald door de KVVC. Ivm het budget (zoals besproken in de jaar vergadering 2013) is er een eigen bijdrage van 5 euro per ochtend. Het reizen en eten&drinken zijn eveneens voor eigen rekening. Opgave via het invul formulier.

 

 

Werpinstructie najaar 2013.

 

Ook in het najaar wordt er een werpinstructie gegeven en wel op zaterdag 14, 28 september en 12, 26 oktober. Deze werpinstructie wordt gegeven door Richard Verbeek (master instructor) in de buurt van de Centaurusweg te Tilburg. We starten om 9:30 en eindigen rond 12:30. De kosten voor de werpinstructie les worden gedeeltelijk betaald door de KVVC. Ivm het budget (zoals besproken in de jaar vergadering) is er een eigen bijdrage van 5 euro per ochtend. Het reizen en eten&drinken zijn eveneens voor eigen rekening.

 

Werpinstructie voorjaar 2013.

Op Zaterdag 9 & 23 Maart, 6 & 20 April en 4 Mei 2013 organiseert de KVVC een werpinstructie. Deze werpinstructie wordt gegeven door Richard Verbeek (master instructor) in de buurt van de Centaurusweg te Tilburg. We starten om 9:30 en eindigen rond 12:30. De kosten voor de werpinstructie worden betaald door de KVVC. Het reizen en eten&drinken zijn voor eigen rekening. Richard geeft aan dat een ideaal aantal maximaal 8 personen is, waarbij de persoonlijke benadering voorop staat. Opgave via het invul formulier.

 


Dir: /customers/b/4/a/kvvc.nl/httpd.www/images/2013-04-20 Werp instructie inesistente

 

Algemeen:

 

Er wordt de mogelijkheid geboden tot het leren werpen, zowel voor beginners als gevorderden. Elk jaar wordt hier aandacht aan besteed op een aantal zaterdagen (om de 14 dagen) door het inschakelen van een werp instructeur / master caster. Daarnaast is er de afgelopen jaren werp instructie gegeven door verschillende Mastercasters / instructeurs zoals:

  • Sepp Fuchs (master caster)
  • Rudy van Duinhoven (master caster)
  • Richard Verbeek (master caster)
  • Harrie van Rieth